Útinfó és traffipax

Testre szabhatod, hogy mely kategóriák látszódjanak, mekkora távolságban. További funkciók: lakott terület mód, hangjelzés és/vagy beszéd figyelmeztetés, távolságra szűrés...stb.


Útinfó és traffipax előjelző rendszerünk segítségedre lehet, ha véletlenül nem figyelsz, és egy kicsit gyorsabban mész a megengedettnél: kép és/vagy hangjelzéssel figyelmeztet, ha baleset, torlódás, útzár, traffipax...stb. van előtted az úton.

Ha Tehergépkocsit vezetsz, megmutatja Neked, hogy hol vannak az NKH ellenőrző pontok. Az alkalmazáson keresztül jelentést küldhetsz be, így a többi közlekedésben résztvevő felhasználót is informálhatod az útviszonyokról.

Útinfó és traffipax figyelés közben megjeleníthetők a térképen a kiválasztott kategóriában szereplő üzletek, valamint oda is navigál hozzájuk.SpórManó widget

SpórManó widget Az ikont tetszőleges helyre rakhatod, hogy gyorsan elérd a háttérben való figyelést. Bezáráskor megkérdezi a rendszer, hogy „Folytatja a traffipax figyelést a háttérben?”. Ezt azért érdemes bekapcsolni, mert így a rendszer csak a plusz erőforrást nem igénylő cellainformációs helymeghatározást használja, és jelez neked - akár hanggal is -, ha a közelben van valami esemény.

Beállítási funkciók

  • Hivatalos trafipaxok - Pl: M0, M1, M7, M1 M7 közös szakaszán lévő fix pontok, állandó helyek, amelyek mindig ott vannak. A melyekből 2015-ben több százat telepítenek még. Figyelhetik a sávváltást, irányjelzést, biztonságöv használatát.
  • Beküldött jelentések - felhasználók küldik be, hogy hol mit láttak. Ez azonnal megjelenik a térképen, így a többi közlekedésben résztvevő felhasználót informálhatjuk vele. Ha pl. az előttünk közlekedő felhasználó rögzítette, akkor mi is informálódunk az eseményről. Pl: traffipax, Rendőrségi ellenőrzés, NKH (KPM), közlekedési információk baleset, útlezárás, torlódás...stb.
  • Police.hu - a rendőrség honlapján megtalálható ellenőrzési helyek, időpontok. A rendőrség adja meg. Nem minden esetben kapunk pontos helyet, csak az útszakaszt. Fontos, hogy küldjétek be a koordinátákat, ( Jelentés küldése) mert így pontosabb lesz az előjelzés.
  • Gyakori helyek - olyan pontok, ahol gyakran előfordul ellenőrzés (országosan több mint ezer helyen).
  • NKH, KPM ellenőrzés - a gyakori ellenőrzési helyek és a felhasználók által beküldött helyek mutatása.
  • POI-k (hasznos helyek) megjelenítése - bekapcsolásával megjeleníthetők a partnerüzletek, a megjelenítendő kategóriák kiválasztásának lehetőségével.
  • A képernyő bal alsó sarkában lévő szám megmutatja az aktuális sebességed.
  • A képernyő jobb alsó sarkában a legközelebbi traffipaxot jelzi


POI-k beküldése

A SpórManó applikációban szeretnék látni vagy látszatni egy kategóriát, amit a listából kiválasztható. Jelölés: Poi jelölő mozgatásával, úgy hogy a helyet megérintjük, vagy a jelölőt hosszan tartás után a megfelelő helyre húzzuk.


POI-k megjelenése üzletkategóriánként

Üzletszintű megjelenés a térképen utazás közben vagy körülöttem. Infók az adatlapján navigálás, azonnali hívás, web, email, üzlet képek.
Figyelem!

A Spórmanó üzletekben történő kedvezményes vásárláshoz érvényes G4 Partner klubkártya szükséges.


Kártyaigénylés