Parkolás

Parkolj velünk! A SpórManó-ból megnyíló applikáció segít nekünk parkolóhelyet találni. Megnézheted a parkoló adatlapját, Te is beküldhetsz parkolót, és ami még fontos: az applikációval fizetheted parkolásod. Ezzel a kiegészítő megoldással szintén sokat spórolhatsz, hiszen nem kell felesleges perceket kifizetned a parkolásért, csak annyit fizetsz ahány percet parkoltál.

A parkoló keresőnkben elérhető több mint 500 parkoló címe és díjszabása. Ezzel a programmal minden parkolási gond egy csapásra megoldódik: parkolást indíthatsz rendszám és zóna szám megadásával, így az alkalmazás automatikusan elküldi az SMS-t a parkolási rendszernek. Futó parkolásod idejét megtekintheted, és egy gombnyomásra azt is menézheted, hogy hol parkolsz. A rendszer használatának díja nem több mint a telefonszolgáltatód által kért ár + a zóna díja.

Az alkalmazás távolsági sorrendbe rakja a közeledben lévő parkolókat, mélygarázsokat, parkolóházakat, és ha szeretnéd oda is navigál. Minden szükséges információt megtalálsz a parkoló adatlapján, talán még egy picit többet is. Mutatja az aktuális pozíciódat, és listát ad a közeledben lévő parkolókról. Megtalálhatod benne az aktuális híreket is, amelyek segítségedre lehetnek a közlekedésben. Jelezhetsz új parkolót, vagy bejelenthetsz egy időközben megszűntet is.


Figyelem!

A Spórmanó üzletekben történő kedvezményes vásárláshoz érvényes G4 Partner klubkártya szükséges.


Kártyaigénylés