A helymeghatározáshoz nem kell bekapcsolni a GPS-t, mert az alkalmazás a rendelkezésre álló cellainformációk alapján is 50-100m pontosságú. Így pl. egy Plázában is könnyedén megtalálható egy üzlet.


Főmenü
Országos térképnézet


A felső menüsorban megjelenő keresőben a keresett üzletre kategória, település, bank/ATM, valamint tetszőleges szövegre történő keresés alapján is szűrhetünk. Továbbá hang alapú keresés is lehetséges.

Menüpontok

A közeli üzletek keresőt akár 200km-es távolságra is állíthatjuk. A találatok között a hozzánk legközelebbi üzlet lesz a legelső és növekvő sorrendben a legtávolabbi.

  • A térkép funkcióval megnézhetjük, hogy az üzletek hol helyezkednek el körülöttünk. Az üzlet kategóriáját ábrázoló ikonra kattintva megnyílik az üzlet profilja.
  • A profilból megtudhatjuk, hogy mennyi kedvezményt kapunk az adott üzletben (azonnali kedvezmény), és vannak partnerek akiknél pontokat is gyűjthetünk (klubkedvezmény). Az utóbbi partnerüzletekben le tudjuk vásárolni az összegyűjtött forgalmi pontjainkat.

Az Új üzletek ikon megmutatja, hogy kik csatlakoztak hozzánk az utóbbi időben.

Itt megtalálhatók azok akciók, amit az üzletek kínálnak a kedvezményeken felül.

Ezeknél az üzleteknél az azonnali kedvezményen felül klubkedvezményt is kapsz pontok formájában, amelyeket ugyancsak ezekben az üzletekben vásárolhatsz le.

Naprakész útinfó és traffipax adatbázis, amely utca szinten jelez, valamint jelentés beküldése opciót is tartalmaz.

Parkolást segítő alkalmazás, amellyel fizethetsz is.

Az aktuális híreket, valamint a G4 Partner Klub tagjai számára elérhető információkat tartalmazza.Funkciók

Erre az ikonra kattintva az alkalmazás átvált térkép nézetre.

A telefon ikonnal azonnali hívást indíthatunk a kiválasztott üzletbe.

Ez az ikon a levelezőnket indítja, amellyel üzenetet küldhetünk az üzletnek.

Ezzel a böngészőnket tudjuk indítani, amellyel közvetlenül elérjük az üzlet honlapját.

A gombra kattintva elindíthatjuk a navigálást a kiválasztott üzlethez.

Megoszthatjuk a tartalmat barátainkkal, ismerőseinkkel a készülékre telepített alkalmazásokon keresztül (pl. e-mail, SMS, Viber, Facebook, Hangouts, Skype, WhatsApp, Google+...stb.)Útinfó és traffipax

Útinfó és traffipax előjelző rendszerünk segítségedre lehet ha véletlenül nem figyelsz, és egy kicsit gyorsabban mész a megengedettnél: épi és/vagy hangjelzéssel figyelmeztet ha baleset, torlódás, útzár, traffipax...stb. van előtted az úton. Ha pl. tehergépkocsit vezetsz megmutatja Neked, hogy hol vannak az NKH ellenőrző pontok. Az alkalmazáson keresztül jelentést küldhetsz be, így a többi közlekedésben résztvevő felhasználót is informálhatod az útviszonyokról. Útinfó és traffipax figyelés közben megjeleníthetők a a térképen a kiválasztott kategóriában szereplő üzletek, valamint oda is navigál hozzájuk. A SpórManó widget használatával meghosszabbítható a készülék akkumulátorának üzemideje: a cellainformációs rendszer helymeghatározása révén nem kell a GPS-t bekapcsolni, valamint a SpórManó applikációt futtatni, mert a widget ezek nélkül is figyelmeztet traffipaxra, rendőrségi ellenőrzésre, balesetre, torlódásra...stb.
Testre szabhatod, hogy mely kategóriák látszódjanak, mekkora távolságban. További funkciók: lakott terület mód, hangjelzés és/vagy beszéd figyelmeztetés, távolságra szűrés...stb.

  • Hivatalos trafipaxok - Pl: M1, M1 M7 közös szakaszán lévő fix pontok, amelyek mindig ott vannak és amelyekből 2015-ben többszázat telepítenek még.
  • Police.hu - a rendőrség honlapján megtalálható ellenőrzési helyek, időpontok.
  • Gyakori helyek - olyan pontok, ahol gyakran előfordul ellenőrzés (országosan több mint ezer helyen)
  • Beküldött jelentések - felhasználók küldik be, hogy hol mit láttak. Ez azonnal megjelenik a térképen, így a többi közlekedésben résztvevő felhasználót informálhatjuk vele. Ha pl. az előttünk közlekedő felhasználó rögzítette, akkor mi is informálódunk az eseményről.
  • POI-k (hasznos helyek) megjelenítése - bekapcsolásával megjeleníthetők a partnerüzletek, a megjelenítendő kategóriák kiválasztásának lehetőségével.
  • NKH, KPM ellenőrzés - a gyakori ellenőrzési helyek és a felhasználók által beküldött helyek mutatása
  • A képernyő bal alsó sarkában lévő szám megmutatja az aktuális sebességed.

SpórManó widget Az ikont tetszőleges helyre rakhatod, hogy gyorsan elérd a háttérben való figyelést. Bezáráskor megkérdezi a rendszer, hogy „Folytatja a traffipax figyelést a háttérben?”. Ezt azért érdemes bekapcsolni, mert így a rendszer csak a plusz erőforrást nem igénylő cellainformációs helymeghatározást használja, és jelez neked - akár hanggal is -, ha a közelben van valami esemény.

Parkolás

Parkolj velünk! A SpórManó-ból megnyíló applikáció segít nekünk parkolóhelyet találni. Megnézheted a parkoló adatlapját, Te is beküldhetsz parkolót, és ami még fontos: az applikációval fizetheted parkolásod. Ezzel a kiegészítő megoldással szintén sokat spórolhatsz, hiszen nem kell felesleges perceket kifizetned a parkolásért, csak annyit fizetsz ahány percet parkoltál.

A parkoló keresőnkben elérhető több mint 500 parkoló címe és díjszabása. Ezzel a programmal minden parkolási gond egy csapásra megoldódik: parkolást indíthatsz rendszám és zóna szám megadásával, így az alkalmazás automatikusan elküldi az SMS-t a parkolási rendszernek. Futó parkolásod idejét megtekintheted, és egy gombnyomásra azt is menézheted, hogy hol parkolsz. A rendszer használatának díja nem több mint a telefonszolgáltatód által kért ár + a zóna díja.

Az alkalmazás távolsági sorrendbe rakja a közeledben lévő parkolókat, mélygarázsokat, parkolóházakat, és ha szeretnéd oda is navigál. Minden szükséges információt megtalálsz a parkoló adatlapján, talán még egy picit többet is. Mutatja az aktuális pozíciódat, és listát ad a közeledben lévő parkolókról. Megtalálhatod benne az aktuális híreket is, amelyek segítségedre lehetnek a közlekedésben. Jelezhetsz új parkolót, vagy bejelenthetsz egy időközben megszűntet is.Értesítések - „csak neked szól”

A SpórManó-ban nem csak a keresési opcióval jutsz el a téged érdeklő üzlethez. Ha engedélyezed a PUSH üzeneteket (beállítása a főoldali képernyő jobb alsó sarkában lévő "fogaskerék" ikonra kattintva), akkor az üzlet is elér téged egyedi ajánlatával, ami csak neked szól. A főoldali képernyő bal alsó sarkában lévő boríték ikonra kattintva, bármikor újranézhető vagy törölhető az üzenet.

Figyelem!

A Spórmanó üzletekben történő kedvezményes vásárláshoz érvényes G4 Partner klubkártya szükséges.


Kártyaigénylés