Lépj időben, hogy üzleti előnyhöz juss a versenytársakhoz képest!

Kedves leendő partnerünk!

Nálunk egy olcsó, új, innovatív reklámmegjelenéssel, új és régi ügyfeleket szerezhetsz, tarthatsz meg. Kedvező, testreszabott, képes megjelenés, azonnali navigálással, telefonhívás funkcióval, email küldési lehetőséggel, közvetlen honlap eléréssel, közösségi megosztással.
Ma Magyarországon több mint 6 millió okostelefon van használatban. Úgy gondoljuk, hogy ebből kimaradni nem szabad, mert aki kimarad az most valóban lemarad.
Kattints ide, hogy megtudd, miért jó ha csatlakozol üzleteddel a SpórManóhoz!
További kérdésed van? Üzletkötőink készséggel állnak rendelkezésedre.

Néhány évvel ezelőtt indult be igazán az online vásárlási kedv. Ha visszatekintünk láthatjuk, hogy évente 20-25%-kal nő az online forgalom, amely mára elérte a 240 milliárdot hazánkban.

Nem kell milliókért saját applikációt fejleszteni, mert ezt mi már megtettük: a SpórManó a Tiéd is.


Neked terméked, szolgáltatásod van, nekünk pedig fizetőképes vásárlóink, SpórManó használóink, akik a mi megoldásunkat használják. Nem érdeklődőket, hanem potenciális vásárlókat irányítunk az üzletedhez. Olyan direktmarketing megoldást biztosítunk neked, amellyel azonnal elérheted az üzleted környékén lévő felhasználókat, így első kézből értesülnek az akciókról, ajánlatokról a SpórManó mobilalkalmazásunk segítségével.

A SpórManó használatával megtudhatjuk hol van a legközelebbi üzlet, ahol az EDC logoval ellátott klubkártyával kedvezményesen vásárolhatunk. Az útinfó és traffipax előjelző alkalmazás segít a közlekedésben, és abban is, hogy minimálisra csökkenjen a szabálysértési bírság. A parkoló alkalmazás szintén a felesleges kilométer megtételétől kíméli meg a felhasználót, hiszen a velünk szerződésben álló parkoló társaságoknál kedvezményesen lehet parkolni, ráadásul az alkalmazás segítségével kifizethető a parkolás. Mindezt úgy, hogy az üzleted megjelenik a térképen, és a potenciális vásárlót akár oda is navigálja, vagy azonnal hívhatja az üzletet.
További információ a szolgáltatásokról
További kérdésed van? Üzletkötőink készséggel állnak rendelkezésedre.A mobil marketingen kívül mit nyújt a SpórManó? A G4 Partner Klub az egyik legnagyobb törzsvásárlói rendszer, jelenleg 1 millió 200 ezer kártyahasználó, országosan 160 kártyakibocsátó (for-profit szervezetek, szakszervezetek, non-profit szervezetek).

Magyarországon elérhető kártyakibocsátók megtekintése
Legyen vállalkozásod is kártyakibocsátó, saját arculatú kártyával!

 • - egyedi arculatú törzsvásárlói kártya,
 • - pontbeváltóhely -> nagyobb forgalom,
 • - saját webiroda, webáruház használata,
 • - akciók megjelenítése,
 • - spórolás a vásárlásokból,
 • - tömeges SMS küldéssel 99%-os célközönség elérés,
 • - PUSH üzenet küldéssel 99%-os célközönség elérés,
 • - Facebook játékokban való részvétel,
 • - megjelenés a G4 Partner Klub honlapján lévő keresőben,
 • - hírlevél küldése.

Az alkalmazottaknak szóló törzsvásárlói kártyaprogramunk egy nagyon jó vásárló megtartó lehetőség minden olyan vállalkozásnak, amely fogékony és keresi az új lehetőségeket. Olyan plusz bevételhez juttatunk, amivel több lesz a nyereséged, mint az általad a G4 Partner klubtagoknak adott kedvezmény. Hihetetlen, pedig nagyon egyszerű: mindenkihez járnak hűséges vásárlók. Csupán őket kell a hűségűkért cserébe megajándékozni egy - akár a céged arculatára legyárottt - kártyával, amelyet azonnal használhatnak, amellyel jelentősen spórolhatnak. Valószínűleg nekik is vannak ismerőseik, akiknek szívesen ajánlanak egy jó rendszert. Ezzel a megoldással a vállalkozásod a törzsvásárlói kártyások, valamint az általuk tovább ajánlott felhasználók vásárlásaiból, más vállalkozásokból extra bevételhez jut, bárhol is vásárolnak az országban a kártyájukkal, vagy online a webáruházainkban. Minimális adminisztráció szükséges a vásárlások rögzítéséhez, amely a SpórManóból vagy a webirodából is elérhető egy online felületen keresztül.

Nézd meg kiknek van olyan kártyája, amellyel nálad is vásárolhatnának: kártyakibocsátók

A G4 Partner Klubhoz kedvezményadóként csatlakozó üzleteknek akár saját arculatú kártyája is lehet. A törzsvásárlók ezt a kártyát használva mennek más üzletbe vásárolni, így az is egy reklámfelület. A kártya birtokosoknak saját webirodájukon keresztül lehetőségük van másokat is meghívni a rendszerbe, így azok a vásárlók is a törzsvásárlói programunkban résztvevő céghez tartozó fogyasztók lesznek.

Kik kerülhetnek bele a SpórManóba?

Bárki és szinte bármilyen cég - legyen az multi vagy egyszemélyes vállalkozás - aki egy olcsó, egyedi, innovatív marketing-kommunikációt keres egy olyan rendszerben, amit a felhasználók nap mint nap használnak.

Nem csak kedvezményt adóknak van lehetősége megjelenni az alkalmazásban, hanem bárkinek (nem kötelező, hogy az üzlet adjon kedvezményt). Akik kedvezményt is adnak azok nagyobb forgalmat várhatnak, mert országosan közel 1 millió 200 ezer kártya van forgalomban.

Mennyibe kerül?

Minimális költséggel régi és új vevők elérését teszi lehetővé, így több a forgalom és nagyobb a bevétel.
Egy üzlet megjelenésének díja 73.-Ft/nap, amely több üzlet esetén jelentősen olcsóbb. A rendszert úgy alakítottuk ki, hogy az applikációs megjelenéssel a vásárlóink és a partnereink napi használatú értéket kapjanak. Ezzel nem csak ezt a csekély összegbe kerülő megjelenést adjuk, hanem a több forgalom, több bevétel elve is érvényesül.


Azok a hirdető vállalkozások akik havi szinten rendszeresen használják a G4 Partner klubkártya kedvezményeit, azok literenként 8.-Ft-al olcsóbban tankolnak az Agip kutakon, akár nettó 3,20.-Ft/percdíjon telefonálnak, vagy átlagosan 12%-kal olcsóbban vásárolnak. Ha 20-25 ezer forintot elköltenek bármely regisztrált üzletünkben (jelenleg több mint 1.200 helyen), akkor a havi SpórManó megjelenése már megtérült, illetve ennél nagyobb értékű vásárlás esetén több marad a zsebben. Akik csak a honlapunkon lévő keresőn keresztül szeretnének vásárlókhoz jutni, nagyobb forgalomra szert tenni, azok ingyen megtehetik.

Tovább a regisztrációhoz

SpórManó csomag vásárlása esetén az üzletnek közvetlen elérést biztosítunk azokhoz a vásárlókhoz, akik használják az applikációnkat. Az „Aktuális akciók” menüpontban megjelentethetők az aktuális akciók, valamint a „Traffipax”- menüpont alatt elérhető útinfóban is megjelenik az üzlet.


A SpórManó ingyenesen letölthető, mindennapi használatú applikáció, marketing eszköz, PUSH üzenet* küldő rendszerrel!

Ha hirdetni szeretnél, akkor nem kell sokat töprengeni, hogy hol is tedd meg. Nem kell azon fáradoznod, hogy egyeztess a grafikussal (hogy nézzen ki), a nyomdával (mennyit készítsenek belőle), továbbá ki fogja szétszórni, mennyibe kerül a pár tízforintos szórólap a végére, mennyi időt vesz igénybe míg célba ér...stb.

Az alábbiakban megnézhetsz egy gyors összehasonlítást a megszokott hirdetési módokkal szemben, amelyben online infókat gyűjtöttünk össze (szórólap, Szuperinfó, napilapok, városi tv).
Összehasonlítás megtekintése

A tényleges vásárló elérési idő a kigondolástól a megvalósításig, mindössze 1-2 perc a SpórManó saját adminisztrációs felületét használva.

Gyors egyedi felhasználói elérés saját beállításokkal:
A felhasználókat egyéni, online felületen, közvetlen PUSH üzenetben, kép és szöveg megjelenítésére is alkalmas mobil marketinggel érheted el azon kívül, hogy az üzlet az applikációban is megjelenik kategória és város szinten is.
Egyénileg állítható melyik területen és hány felhasználót szeretnénk elérni a SpórManó felhasználói közül. Természetesen csak az elért felhasználók után von a rendszer kreditet.
99%-os marketing elérés, az 1-2%-os szórólaphoz képest, 80%-al olcsóbban. A megvalósítási idő a célba érésig 1-2 perc, míg a szórólap elérési idő több hét is lehet. SpórManóval a marketing és a reklám költségek jelentősen csökkenthetők.
Egy üzlet esetén a napi megjelenés ára egy napilapban, 4x6 cm felületű banneren: 40-50 000.-Ft

Több ügyfél, több bevétel, kevesebb marketing kiadás

Okostelefonokra marketingkampány 99%-os eléréssel.

*„Push” egy azonnali üzenet azoknak az alkalmazást letöltött felhasználóknak, akik a beállított küldési tartományban elérhetők. Akciók, reklámok, képek, promóciók küldésére szolgál. A cégek egy admin felületről saját maguk küldhetik ki távolsági és területi paraméterezéssel, amiben azonnal láthatók az alkalmazást használók.

Nem csak okostelefonra SMS marketingkampány 99%-os elérés.

„SMS” egy azonnali üzenet a G4 Partner Klubtagoknak, bármely típusú mobiltelefonra. Akciók, reklámok, promóciók küldésére szolgál. Az üzletek saját maguk küldhetik ki az üzeneteket. Lehetőség van országos, megye-, település-, kerület szerinti kiküldésre.

A SpórManóban történő hirdetés díja egy üzlet esetén 73.-Ft/nap, több üzlet esetén még ennél is olcsóbb. Ez egy napilapban történő hirdetés díjának kb. 0,0016%-a.
Nem kell saját mobilapplikációt fejleszteni több millió forintért, mert ezt mi már megtettük helyetted.

Általában mire használjuk okostelefonunkat telefonáláson kívül?
 • ingyen üzenetek, képek videók, tartalmak stb.,
 • levelezés,
 • közösségi oldalak elérése,
 • online vásárlás,
 • barátaink, ismerőseink elérése,
 • azonnali megosztás zenék, képek, videók, adatok stb.,
 • szórakozás, játékok,
 • mindennapi munkánk,
 • alkalmazások elérése,
 • SpórManó spórolás, útinfó, parkolás.

Mobilalkalmazás statisztika 2012 09 megtekintése

Egyre többen cserélik le hazánkban a régi hagyományos nem okos telefont okostelefonra. Az NMHH felmérése szerint az okostelefonok értékesítési adatai negyedévenként 40-50%-os emelkedést mutatnak.
Az NMHH hivatalos adatai szerint a mobilinternet előfizetők száma több mint 2,6 millió, akik több mint 2,1 millió GB adatforgalmat generálnak. Nem nehéz kiszámolni, hogy fejenként több mint 1GB adatforgalmat generál minden egyes előfizető. Elég szép szám ez, ha megvizsgáljuk a 3G/4G/LTE lefedettséget is mellette.
http://www.enet.hu/hirek/jelentes-az-internetgazdasagrol-fokuszban-a-mobil-eszkozok-es-szolgaltatasok-2/?lang=hu

Az okostelefonok egyik fő jellemzője a szabadon telepíthető mobil alkalmazás. Az App Store kínálatában 723.431 még a Google Play kínálatában 508.952 alkalmazás várja felhasználók millióit.
2012 júliusában több mint 14,5 Millió mobil alkalmazást töltünk le az okostelefonunkra!

Mobillal is vásárolhatunk

A magyar 18 év feletti lakosság 60%-a hallott már a mobilvásárlás szolgáltatásról. A mobilvásárlás ismertsége ugyanakkor nem függ össze az internetezés intenzitásával, az online vásárlók körében pedig átlag feletti a mobilvásárlást ismerők aránya. Az autópálya matrica ismertsége a legmagasabb (60%-os, amennyiben a megkérdezettek maguktól sorolják fel a szolgáltatást, 90%-os, amennyiben a kérdező említi a lehetőséget), míg a parkolási díj fizetése a második legismertebb mobilvásárlási szolgáltatás (48%-os, amennyiben a megkérdezettek maguktól sorolják fel a szolgáltatást, 83%-os, amennyiben a kérdező említi a lehetőséget).
A 18 év feletti lakosságon belül autópálya és úthasználati jogosultságot (23%) és parkolási díjat (22%)5 ok arra, hogy miért jó ha csatlakozol üzleteddel a SpórManóhoz

Ha azt gondolod, hogy a mobilapplikáción keresztüli ügyfélelérésre csak a nagy nevű világcégeknek van szüksége, akkor tévedsz. A mai világban a mobil trendeket már a kis- és középvállalkozások is egyre nagyobb mértékben alakítják. Manapság már egyre több vállalkozás alkalmazza a mobilapplikációt is médiumként ahhoz, hogy a meglévő és leendő ügyfeleik számára a mindennapi életben a számukra legfontosabb kommunikációs eszközön keresztül juttassák el aktuális híreiket, akciójukat. Ez az új ügyfél-elérési lehetőség, vagyis a mobilmarketing segít nekik abban, hogy üzleti előnyhöz jussanak versenytársaikhoz képest.

Íme az 5 legfőbb ok arra, hogy miért csatlakozz a rendszerünkhöz:

1. Légy mindig fókuszban a meglévő és leendő ügyfelek számára!
A statisztikák szerint egy átlagos okostelefon használó naponta legalább 2 órát tölt mobiltelefonja böngészésével. A felhasználók folyamatosan keresik azokat az alkalmazásokat, amelyek könnyebbé teszik mindennapjaikat. Nos van egy jó hírünk: a SpórManó pont egy ilyen applikáció. Ingyenesen letölhető, és a folyamatos fejlesztéseink eredeményeképpen egyre több hasznos funkcióval bővül.

2. Juttasd el ajánlatod közvetlenül a vásárlókhoz!
Kedvezménykártya rendszerünkhöz eddig több mint 1 millió 200 ezer vásárló csatlakozott. A SpórManóban egy üzlet adatlapja már önmagában is sok információt hordoz: képek, leírás, kedvezmény, akciók, megosztás, online/GPS navigáció, közvetlen hívás/e-mail küldés, vásárlói értékelés...stb. A közvetlen üzenetküldéssel, vagyis az úgynevezett "PUSH üzenet" funkcióval élvezheted a direkt kommunikáció erejét, amellyel kiemelt ajánlatokat és promóciókat küldhetsz a felhasználóknak az általad kijelölt értesítési területen belül. Villámgyors és megfizethető hirdetési mód, 99% célbaérési aránnyal.

3. Reklámozd céged, növeld bevételed!
A mobil alkalmazásban való megjelenés nagy mértékben hozzájárulhat üzleted ismertségének kiterjesztésében. Kezedbe adjuk a mobil marketing erejét, és teljesen rád van bízva, hogyan építed fel a saját márkádat. Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztráld be cége(i)d, majd üzlete(i)d a G4 Partner Klub rendszerébe, tölts fel képeket, informácókat a jelenlegi és jövőbeni vásárlóid kellő tájékoztatása érdekében, majd fizess elő a számodra legszimpatikusabb SpórManó applikációs csomagra! Lehetőséged van PUSH kredit vásárlásra, valamint főoldali banner bérlésre is. Óriási kedvezmények, hihetetlen árak: pl. 1 üzlet megjelenésének ára nettó 73.-Ft/nap. Több üzlet esetén kedvezmény, illetve 5 üzlet felett fix ár. Minél hamarabb csatlakozol, annál hamarabb fogják megvenni a termékedet.

4. Növeld a vásárlói elégedettséget!
A vásárlóidnak mindig szüksége van arra, hogy elérjék az üzleted, teljesen függetlenül attól, hogy milyen jellegű terméket vagy szolgáltatást árulsz. Az applikációból ezt bárki, könnyedén megteheti.

5. Lépj ki a tömegből, juss előnyhöz a versenytársakhoz képest!
A kisvállakozások szintjén még ritka a mobil alkalmazásban történő megjelenés. Eljött hát az idő, hogy egy nagy ugrással a versenytársak elé kerülve több bevételre tegyél szert! Mivel te leszel az első a környéken aki megjelensz egy hasznos, trendi, egyre nagyobb felhasználói táborral rendelkező mobilapplikációban, így nem csak több vásárlóra, hanem a versenytársak megdöbbenésére is számíthatsz.Szeretném üzletemet elfogadóhelyként regisztrálniFigyelem!

A Spórmanó üzletekben történő kedvezményes vásárláshoz érvényes G4 Partner klubkártya szükséges.


Kártyaigénylés